Nu söker vi en nyutexaminerad Byggingenjör med intresse av att arbeta och utvecklas som Arbetsledare hos oss på Peab i Kalmar. Som Arbetsledare i Peab biträder du platscheferna med ledning av projekt, planering, arbetsberedning, uppföljning samt har en nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer. I den här rollen får du en stor variation och bredd i ditt arbete.

Du som söker tjänsten är examinerad Byggingenjör och intresserad av att arbeta med arbetsledning i produktionsmiljö. Du har en fallenhet för ledarskap, tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera och att arbeta strukturerat. Utöver detta har du en positiv inställning och en drivkraft att få saker gjorda. Du har goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0101-43 23 98
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.