Vi söker arbetsledare till vår verksamhet i Kalmar!

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs med att arbeta nära produktionen och vill ha ett ansvarsfullt och omväxlande arbete. Som arbetsledare hos oss biträder du platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning, uppföljning samt har en nära kontakt med hantverkare och underentreprenörer. I den här rollen får du en stor variation och bredd i ditt arbete.

Som person är du driven, strukturerad och bra på att fatta beslut. Du trivs i en ledande befattning och har en fallenhet för ledarskap samt att planera och organisera arbetet. Du är duktig på att kommunicera så att ditt budskap går fram och blir förstått.

Till den här tjänsten söker vi dig med erfarenhet av arbete i en arbetsledande befattning samt erfarenhet av olika former av byggproduktion. Det är, utöver detta, meriterande om du har en byggteknisk utbildning. Vidare har du goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt, du har god datorvana och innehar B-körkort. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Hanna Nylander, +46 722272331,
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0722272331
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.