Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktion som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla? Vi är ett team som arbetar i Kalmar med omnejd och vi söker nu efter en platschef med kompetenser inom markanläggning till vår verksamhet.

Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom ett expansivt företag samt möjligheten till att utvecklas!

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Platschef hos oss kommer innebära:
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Planera och driva produktionen - rätt man på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led.
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
Ditt ansvar är att driva markanläggningsprojekt runt om Kalmar. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling. För att söka den här tjänsten behöver du ha ett par års erfarenhet av produktionsledning och tidigare erfarenhet av branschen.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vem är du?

Du är en relationsskapare som är duktig på att samarbeta och underhålla relationer med andra människor. Vidare är du en trygg och stabil ledare som är duktig på att samordna grupper där du skapar engagemang och delaktighet. Du är affärsmässig och tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta.
Mer info
Kontaktperson Marita Petkovic, HR-Partner
Telefon 072-5337836
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.