Är du vår nya kollega? Vi på Peab Anläggning Syd söker nu dig som vill arbeta som arbetsledare inom anläggning i vårt driftområde i Kalmar.

Om tjänsten
Som arbetsledare hos oss erbjuder vi dig ett omväxlande och utmanande arbete där du kommer att ha en central roll i projekten med ansvar för projektets planering, utförande och kvalitet. Rollen innebär ett nära samarbete med arbetslaget, leverantörer och kunder. Du ansvarar för att se till att dina projekt som är inom anläggning genomförs inom de ekonomiska ramar som ges samt ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer.
  • Beredskap ingår.
Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har ett par års erfarenhet av produktionsledning i anläggningsbranschen. Har du intresse, rätt inställning och vilja finns det stora möjligheter att växa hos oss!
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Körkort B är ett krav.
Kompetenser och personliga egenskaper
Du som söker är flexibel och har viljan och intresset att lära dig hur vår produktion fungerar. Vidare arbetar du strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och hittar lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att motivera och leda andra och skapar engagemang och delaktighet. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Kontaktperson Johnny Karlsson, platschef
Telefon 0705790237
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.