Nu söker vi en driven arbetsledare som vill vara med och bidra till en framgångsrik anläggningsverksamhet i Kalmar!

Som arbetsledare bistår du platschefen och du har en central roll i projekten då du ansvarar för arbetsledning, planering, utförande och kvalitet. Du arbetar i nära samarbete med arbetslag, platschef, leverantör och kund.

För att passa och trivas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av liknande tjänst inom anläggningsbranschen alternativt eftergymnasial utbildning inom bygg- och anläggning. Du har fallenhet för ledarskap, är lösningsorienterad och strukturerad.

Vi erbjuder en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i en framåtriktad verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering i Kalmar.

Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Hanna Nylander, 0101432398,
Mer info
Kontaktperson Hanna Nylander
Telefon 0101432398
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.