Vill du anta utmaningen att bygga Peabs nya organisation i Kalmar?

Efter beslut om en organisationsförändring förflyttas tillhörigheten för anläggningsenheten i Kalmar till att fortsättningsvis bli en del av Region Mellersta.

Det innebär att vi söker en engagerad ledare som både vill bygga upp ett vinnande lag och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden.

Du har någon form av ledarerfarenhet där du har förmåga att skapa engagemang bland dina underställda. Du har en gedigen kompetens från branschen och ett nätverk på marknaden.

Framför allt har du en vilja av stål att nå dina uppsatta mål. Med detta kommer du på sikt få den bästa arbetsplatsen, nöjda kunder och en vinst på sista raden.

I Peab kommer du få allt stöd du behöver för att lyckas. Du rapporterar till regionchefen Stefan som är en lugn, inlyssnande och närvarande chef. Du har fyra AC chefs kollegor att nätverka med och du har en stab av specialister på olika nivåer i koncernen som stöttar i den dagliga verksamheten. Du samverkar även med vår byggverksamhet som också finns lokalt.

Ta chansen att med stor frihet och påverkans möjlighet bygga ett Kalmar för framtiden.

Vi arbetar med löpande tillsättning.
Mer info
Kontaktperson Lars Erik Magnusson, HR chef
Telefon 072 533 76 45
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.