Anläggare inom VA

Anläggare inom VA

Anläggning region mellersta består av 350 medarbetare fördelat på 6 arbetschefs-grupper. Anläggning utför mark- och ledningsarbeten, bygger och underhåller vägar, järnvägar, broar och annan infrastruktur samt utför grundläggningsarbeten. Nu söker vi i Kalmar efter anläggningsarbetare där kunskaper inom vatten och avlopp är meriterande. Är du intresserad? Sök in till oss!

Om tjänsten

Som anläggningsarbetare mot inriktning vatten och avlopp kommer du bland annat utföra:
  • plattsättning
  • grundläggning av hus
  • vatten och avloppsarbete
Om dig

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba som anläggare av ovan nämnda arbetsuppgifter. Har du yrkesbevis är det ett stort plus. Du ska kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift. Vidare krävs det att du har förmågan att arbeta självständigt och i grupp.

Körkort är ett krav.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.