Naturguider under Sommaren

Naturguider under Sommaren

Är du en social person som trivs ute i naturen?

Vi söker nu två naturguider till vår kund på norra Öland över sommaren. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att utföra guidningar i naturområdet där du förklarar och ger förståelse för områdets värden och hur människan har påverkat landskapet. Du ska självständigt vägleda besökarna till vad de kan uppleva och göra samt hur de tar sig dit. I arbetsuppgifterna igår även försäljning, lokalvård samt enklare underhåll av vandringsleder och friluftsanordningar.

Tjänsten är på heltid under högsäsongen mellan 24 juni till 31 augusti. Arbetstiderna kommer att vara förlagda dagtid men kan varierna mellan vardag och helg.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort samt har ett intresse för friluftslivet. Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.
Som person är du en en kreativ och inspirerande person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är en positiv och social person som trivs med att prata inför människor. Då det oftast förekommer självständigt arbete ser vi att du är ansvarstagande men även trivs med att samarbeta i grupp.

Det är meriterande om du även har kunskaper i Tyska språket, har arbetat inom guidning eller turism tidigare samt har en biologisk kompetens.

Tjänstgöringsort: Byxelkrok, norra Öland

Sista ansökningsdatum är den 21 mars men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se