Chaufför sökes till KSRR

Chaufför sökes till KSRR

KSRR är ett kommunalförbund med uppgift att omhänderta hushållens avfall samt ge information angående källsortering och minskat avfall inom Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås kommun. Inom förbundet bor det cirka 130 000 invånare och KSRR har cirka 40 000 abonnenter. 5 000 sopkärl töms av KSRR varje dag och 1 100 fordon besöker KSRR:s återvinningscentraler dagligen.

KSRR har ett 80-tal anställda medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor. Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

Vi söker nu en chaufför på deltid i Kalmarområdet.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som chaufför innebär insamling av hushållsavfall och till viss del även verksamhetsavfall, i de kommuner vi är verksamma. Arbetet innebär körningar både i städer och på landsbygden. Vissa rundor är bilarna dubbelbemannade. Varje tur samlar in mellan 250-500 tunnor vilket ställer krav på god fysik hos dig som sökande.

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: Timanställning vid behov

Tjänstgöringsort: Kalmar

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:
  • C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
Som person är du en glad och öppen lagspelare som trivs i ett serviceyrke. Du kommer att träffa på många av våra kunder och du blir därmed ett ansikte utåt för KSRR. Du ska trivas med att arbeta fysiskt och inte vara rädd att ta i. Du är driven och får gärna komma med idéer på hur vi hela tiden kan bli lite bättre i våra processer. Då all information i bilarna sker via stödsystem är det ett krav att du är bekväm vid att arbeta med dator.

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdatum är den 18 november men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 18 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se