Däckbytare för vårsäsongen

Däckbytare för vårsäsongen

Vi söker däckbytare till vår Kund i Kalmar. Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Som däckbytare arbetar du i verkstad med att ta emot kunder och deras fordon för däckbyte. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckskifte med hjälp av maskin, balansering, kalibrering och förflyttning av däck samt till viss del tvättning av däck. Arbetet är fysiskt krävande, tunga och monotona lyft kommer att förekomma.

Din profil

Vi ser att du har körkort för att vara aktuell för tjänsterna. Tjänsterna förutsätter även att du talar flytande svenska. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med bilar och framförallt däckbyte. Det är även meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning.

Eftersom du kommer att arbeta under högsäsong behöver kunna hantera stress då det kommer vara mycket att göra. Det är ungefär 26 inbokade bilar för däckskifte varje dag under högsäsong. Vi ser att du tar egna initiativ och ansvar i ditt arbete där du ser vad som behöver göras och du avslutar alltid det du påbörjar. Du ska vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra samtidigt som du ska kunna arbeta under eget ansvar.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start 1 april och sträcker sig två veckor men det kan finnas chans till förlängning.

Tjänstgöringsort: Kalmar

Arbetstider: Mån- fre 8-17.

Sista ansökningsdatum är den 24 mars men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 24 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se