Uthyrare till Ramirent

Uthyrare till Ramirent

Är du en lösningsorienterad person som drivs av att jobba serviceinriktat med kunden i fokus? Hade du trivts i en roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik och maskiner?

Vi söker nu dig som vill jobba hos Ramirent i Kalmar som Uthyrare. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet i sex månader och därefter finns det möjlighet till anställning hos Ramirent.

Om Ramirent

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Ramirent erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Ramirents kundcenter finns över hela landet. Ramirent AB ingår i Ramirent-koncernen, som har verksamhet i 9 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Som Uthyrare hos Ramirent blir din främsta uppgift att ge god kundservice och att säkerhetsställa en säkerhetsmässig uthyrning till kunderna. Du identifierar behov och ger förslag på optimala lösningar till kunderna som i sin tur leder till långsiktiga och goda kundrelationer. I rollen ingår också:
  • Merförsäljning när det gäller produkter, tjänster eller övrigt försäljningssortiment
  • Hantering av fakturafrågor och att administrera nya kunder i uthyrningssystemet
  • Kontrollera tillgänglighet och genomföra reservationer av maskiner på kundcentret
  • Ta emot rapporter på maskiner som behöver ersättas eller repareras
Som Uthyrare sker arbetet i nära samarbete med kollegorna på leverans/mottagning och verkstaden.

Din profil

För att trivas som Uthyrare uppskattar du ett omväxlande, socialt och serviceinriktat jobb. Du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser att du är en lyhörd person som kan identifiera kundens behov, för att ge förslag på den optimala hyreslösningen. Då Ramirents säkerhetstänk är högt tar vi för givet att du är ansvarsfull och noggrann. Din tekniska förståelse och maskinella kunskap gör dig framgångsrik i rollen.

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning, flytande språkkunskaper i svenska samt B-körkort. Har du tidigare erfarenhet från liknande tjänst eller annan typ av kundservice gällande maskiner och verktyg anses det vara meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Start: Enligt överenskommelse

Placering: Kalmar

Arbetstider: måndag-fredag 07.00-16.00

Sista ansökningsdatum är den 15 december, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på 0480- 43 20 55 eller linn.isberg@onepartnergroup.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se