Stationsmontör inom elkraft

Stationsmontör inom elkraft

Är du en noggrann och prestigelös person som trivs med ett självständigt arbete? Har du ett stort säkerhetstänk och gillar att lösa tekniska problem? Då har vi tjänsten för dig. Var med och utvecklas i en framtidsbransch samt i ett växande bolag med gott kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor. Vi söker en Stationsmontör till kontoret i Kalmar med tjänstgöringsområde Småland.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att montera och koppla utrustning och system men även service, provning, drift, och underhåll inom stationsanläggningar för ny- och ombyggnadsprojekt samt visst beredskapsarbete. Du kommer att arbeta med anläggningar inom spänningsintervallet 0,4-400 kV. Du kommer arbeta mycket självständigt men även i olika konstellationer inom ett team bestående av montörer, tekniker, konstruktörer, montageledare och projektledare. Du ansvarar för din egen servicebil och utgår antingen från närmsta etablering eller från hemmet

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el, elkraft eller automation, KY inom el alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav. Du har arbetat några år i branschen och vi ser det som meriterande om du har en etablerad erfarenhet av kontrollutrustning, stationsunderhåll eller kunskap inom elkraft.

Som person har du en stor initiativförmåga, är noggrann i ditt arbete och har en god samarbetsvilja. Du har ett stort säkerhetstänk och kvalitétstänk samtidigt som du är prestigelös. Du gillar tekniska lösningar och trivs med kontakter och att ge god service.

Tjänstgöringsort: Du tillhör kontoret i Kalmar men utgår från hemmet och tjänstgöringsområdet är Småland.

Arbetstider: mån-fre kl. 7-16 samt viss beredskap.

ONE Nordic samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 20 oktober men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på sanna.olsson@onepartnergroup.se eller 0480-432057.

Om ONE Nordic

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se