Beredningstekniker

Beredningstekniker

Är du strukturerad och kommunikativ? Har du förmågan att se helheten i ett projekt utan att tappa detaljerna? Vill du vara med på en spännande resa i en bransch som ständigt utvecklas kan detta vara jobbet för dig!

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas - därför behöver vi fler kompetenta medarbetare för att kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Nu söker vi dig som vill arbeta som vår nya beredningstekniker i Kalmar.

Arbetsbeskrivning

Som beredningstekniker ingår du i beredningsgruppen och ansvarar i huvudsak för beredning av projekt inom spänningsområdet 0,4-24 KV.

Dina arbetsuppgifter innebär att:
 • utföra elutredningar, fältmätningar och markundersökningar
 • ansvara för att sammanställa materiallistor, arbetskartor och ta fram övriga beredningshandlingar som uppdraget kräver
 • göra kostnadskalkyler inklusive framtagning av underlag för dessa
 • att utifrån beställarens önskemål ta fram materialåtgång, räkna på arbetstimmar och sammanställa byggunderlag med dokumentation
 • uppdatera uppdragets dokumentation under uppdragets gång
 • arbetet innebär mycket kontakter med beställare, leverantörer, myndigheter, markägare och självklart med våra projektledare och montörer
Din profil

Du bör ha en relevant 3-årig gymnasieutbildning med elteknisk inriktning eller annan likvärdig utbildning samt ser vi att du har några års erfarenhet av arbete med eldistribution/distributionsberedning. Tidigare erfarenhet av EBR och arbete med beredningsprogrammet GURU är en merit.

B-körkort är ett krav, så även god datorvana samt flytande svenska i tal och skrift.

Som person har du förmågan att kommunicera rakt och tydligt samt har en väl utvecklad social förmåga då kontaktytorna är många. Vidare är noggrannhet och god struktur viktigt för att lyckas i befattningen, likaså ihärdighet bland annat avseende tider.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa.

Vi erbjuder:
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
 • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
 • Attraktiva medarbetarförmåner
 • Frihet under ansvar
 • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! I denna rekrytering har ONE Nordic valt att samarbeta med OnePartnerGroup Kalmar AB. För mer information kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30 eller annika.lundberg@onepartnergroup.se. Vi vill ha din ansökan senast den 8 november 2020.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger "Det nya energisamhället".
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av underhåll, entreprenader och tekniska konsulttjänster inom energis- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla, modernisera och optimera kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energianläggningar. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö. Läs mer på www.one-nordic.se.