Vi erbjuder dig ett utvecklande och intressant jobb i ett stabilt men också expansivt företag med positiv framtid. Här finns stora möjligheter om du önskar och har ambitionerna.

Vi söker montörer från hela Sverige med erfarenhet eller utbildning inom montage av stålkonstruktioner eller liknande relevant arbete.

Du är en person som gillar praktiskt arbete ute på fältet. Du brinner för ett bra slutresultat och är en flexibel samt engagerad montör.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att montera stålhallar över hela Sverige. Du kommer jobba i ett team med andra montörer där ni tillsammans tar ansvar för den kvalité och finish som kännetecknar Northpowers premiumstandard.

Placering
Din bas blir i våra nybyggda lokaler med egen verkstad i Haninge i södra Stockholm. Vi uppskattar att du kommer arbeta cirka 50 % av din tid i Stockholm och resterande tid på byggetableringar ute i landet. Vi erbjuder fritt boende plus traktamente när du arbetar på annan ort än din boendeort.

Personen vi söker måste ha:
  • Erfarenhet alternativt utbildning inom montage eller bygg
  • Möjlighet att arbeta över hela Sverige
  • B-Körkort
Meriterande men inget krav:
  • Erfarenhet av att montera stålhallar eller stålkonstruktioner
  • Maskinförarerfarenhet teleskoplastare
  • Säkra lyft
  • Liftkort
  • Heta arbeten
  • Svetslicens
  • Erfarenhet av att arbeta med skjutpistol
Din ansökan:
Mejla ditt CV och en kort beskrivning om dig själv, samt varför just du skulle passa bra i rollen som vi söker, till ansvarig chef Simon Enqvist på simon@northpower.se

Sista ansökningsdag är 2019-03-31 men tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna redan idag.

Har du frågor om tjänsten är välkommen att kontakta Simon på telefon 070-491 52 08
Mer info
Kontaktperson Simon Enqvist
Telefon 070-491 52 08
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Northpower Stålhallar AB är ett modernt och expanderade företag som projekterar, tillverkar och monterar isolerade stålhallar. Vi håller i hela kedjan från bygglov till färdig stålhall med egna konstruktörer, svetsare, projektledare och montörer.

Användningsområden för våra stålhallar är industrihallar, lagerhallar, maskinhallar, verkstadshallar, idrottshallar och affärshallar av olika slag. Vi är idag cirka 50 anställda och behöver på grund av stark orderingång förstärka vår personalstyrka.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.northpower.se