Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

Viktiga egenskaper för tjänsten
  • Vi söker en driftig, ansvarstagande och självständig person i rollen som skadedjurstekniker/livsmedelstekniker i Kalmar regionen.
  • Personliga kvaliteter vi eftersöker är följande:
  • Vara en positiv själ som sprider glädje till kunder som till kollegor
  • Inte vara rädd för att hugga i
  • Service erfarenhet och kunna hantera kunder i alla möjliga och omöjliga situationer.
  • Inte ha något emot att spendera en del tid framför datorn som man behärskar för rapportering och organisering utav arbeten och beställningar som kommer in
  • Att ställa upp för kunder liksom för kollegor skall kännas som en naturlig del utav vardagen.
Känner du igen dig?!

Din profil – Vi söker dig som
Gärna har några års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter inom servicerelaterade yrken där du både jobbat i team och självständigt. Vi värdesätter att du är organiserad och duktig på det administrativa. Eftersom det skrivs rapporter, utförs riskanalyser och dyl. Det krävs att du är kommunikativ (bra på att uttrycka dig i både tal och skrift), serviceinriktad samt ansvarsfull. Arbetet kräver även att du är prestigelös och bra på att hålla många bollar i luften, dessutom ser vi gärna att du har lite "skinn på näsan". Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer både internt som externt. Du känner dig bekväm med svenska språket och har goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet.
Det är meriterande om du redan har 1So utbildning och erfarenhet från hantverksbranschen/servicebranschen och nu söker nya utmaningar.
Det är även meriterande om du har kunskaper i HACCP.
Innehav utav B-körkort (manuell växellåda) erfordras och tillträde sker enligt överenskommelse.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker livsmedels samt skadedjurstekniker för tjänstgöring i region Blekinge med placeringsort Kalmar. En person som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Utöver skadedjursbekämpning så kommer du att arbeta med att utföra hygieninspektioner inom matsäkerhet till våra avtalskunder. Detta innebär provtagningar för mikrobiologisk/kemisk analys, att hålla grundläggande utbildning i livsmedelshygien, upprätta egenkontrollprogram samt sköta all rapportskrivning gällande det egna arbetet. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud under de perioder det är lugnare med övriga uppdrag. Arbetet är självständigt, varierande och ställer krav på initiativförmåga samt ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
  • Att jobba med ett roligt gäng som kör så det ryker
  • Frihet under ansvar
  • Ett väldigt varierande jobb som innehåller en massa kundkontakt

Även en massa annat roligt som vi tar vid en eventuell intervju.

Information

Endast skriftlig ansökan med ett uppdaterat CV. Du sänder ansökan till rekrytering.blekinge@nomor.se och märker din ansökan & "Skadedjurs/livsmedelstekniker region
Blekinge".

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.