SKADEDJUR/LIVSMEDELSTEKNIKER

SKADEDJUR/LIVSMEDELSTEKNIKER

Vi söker skadedjur/livsmedelstekniker för tjänstgöring i region mitt, placeringsort Kalmar, som med stort engagemang, stark drivkraft och som ansvarstagande kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med skadeförebyggande inspektioner, fågelsäkring, saneringar mot skadedjur och livsmedelshygien. Detta innebär provtagningar för mikrobiologisk/kemisk analys, upprätta egenkontrollprogram samt sköta rapportskrivning gällande det egna arbetet. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud under de perioder det är lugnare med övriga uppdrag. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.

Allmän visstidsanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Du är kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda relationer. Kunskaper i HACCP är meriterande. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt
Microsoft Office-paketet. B-körkort erfordras. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.

Ytterligare information

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt. Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till olof.hedenvi@nomor.se och märker din ansökan med
"Skadedjur/livsmedelstekniker Kalmar". Eventuella frågor besvaras av regionchef
Olof Hedenvi på telefon 073 057 43 00
Mer info
Kontaktperson Olof Hedenvi
Telefon 073 057 43 00
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 jan (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.