Projektchef till NCC Building Sydost

Projektchef till NCC Building Sydost

Har du mångårig erfarenhet av byggproduktion tillsammans med goda ledaregenskaper och drivs av att bygga ett starkt lag?

NCC Building Sydost söker nu efter vår nya Projektchef som vill vara med på resan att bygga vår organisation i Kalmar där du inte minst får vara involverad i riktigt spännande projekt och där du också ges möjligheter till personlig utveckling.

Dina nya utmaningar

Som projektchef hos oss har du ett resultat-, personal- och ledaransvar för ett eller flera projekt beroende på projektens storlek. Du får ett övergripande ansvar för att genomföra erhållna projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. Naturligtvis genomförs detta i överensstämmelse med NCC:s värderingar och policys. Du leder produktionsprocessen, enligt NCC:s verksamhetssystem, tillsammans med platschefen och övriga medarbetare i projektet. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

Utmärkande för NCC:s arbetsplatser är struktur, ordning och reda samt god arbetsmiljö. Vi förutsätter att du alltid föregår med gott exempel d.v.s. hur vi etiskt och moraliskt handhar våra affärer samt hur vi uppför oss mot såväl kunder så som mot våra kollegor.

Som projektchef har du dessutom ett chefsansvar för ett antal platschefer och arbetsledare vilket bl.a. innebär löne- och medarbetarsamtal med dessa samt ett ledaransvar för våra yrkesarbetare.

Din Profil

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med mångårig erfarenhet av byggproduktion som platschef eller projektchef/arbetschef. Du har goda kunskaper i produktionsplanering samt kalkyler, ekonomisk uppföljning och olika produktionsmetoder. Vi förutsätter att du har vana vid ekonomiskt ansvar samt är väl inläst i entreprenadjuridiken.

Vi ser det som centralt att du är en erfaren ledare som är duktig på att entusiasmera och engagera dina medarbetare samt bygga långsiktiga relationer med kunder såväl som övriga interna funktioner. Som ledare inom NCC lever du efter våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.

Du är närvarande, ödmjuk och en förebild gentemot andra. Vidare är du engagerad, målmedveten och ser lösningar på problem. Du är tydlig i din kommunikation, bygger nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på vårt kontor i Kalmar. Du rapporterar närmast till Produktionschef för avdelningen.

Kontakt och ansökan

För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Wiktor Krancher wiktor.krancher@ncc.se. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Andersson på 0790-787939. Du söker med ditt CV eller Linkedinprofil på länken nedan. Urval sker löpande dock senast den 19 april 2021

Välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter och bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar samt annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial, asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag och grundläggning.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.