Yrkesarbetare betong till Multibygg Sydost AB

Yrkesarbetare betong till Multibygg Sydost AB

Om jobbet
Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många roliga projekt framför oss. Vi söker fler betongarbetare som vill vara med på resan när vi sätter de första spadtagen till nya lokaler, bostäder och hotell i och omkring Kalmar.

Som betongarbetare hos Multibygg är du lika viktig för byggprocessen som betongen är för bygget. Arbetsdagarna varierar eftersom betongläggning är en mångfacetterad process med flera avgörande moment – armering, gjutning, slipning, lagning och spackling. Vi tror att du bemästrar alla delarna och fixar den goda kvaliteten som kännetecknar våra projekt. Du arbetar med förstklassig utrustning och schyssta kollegor i ett team med korta beslutsvägar och högt tempo.

Vem är du?
Du ska vara noggrann och vilja axla ansvar. Du fungerar lika bra individuellt som i grupp. Du gillar att arbeta under bar himmel i alla väder och vi ser gärna att du är en yrkesstolt betongarbetare! Det är en fördel om du har kunskaper i murning samt lagning och spackling av betong. Av oss kan du förvänta dig bra framförhållning av kommande jobb.

Utbildning
Du ska gärna ha läst Bygg- och anläggningsprogrammet eller likvärdigt, men några års erfarenhet som betongarbetare är också tillräckligt. Yrkesbevis är ett krav.
Mer info
Email Mejla Multibygg Sydost AB
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.multibygg-kalmar.se/
Sista ansökningsdag 19 okt 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Multibygg startade som ett enmansbolag 2004 och har idag runt 135 anställda. Denna position har vi nått genom hårt arbete där vår enda marknadsföring har varit nöjda kunder som rekommenderat oss till andra. Kompetensen är bred och vi kan genomföra det mesta. Vi handplockar all personal och är noga med att rekrytera länets skickligaste hantverkare – personer som har ett stort engagemang och som alltid fokuserar på kvalitet och kundnytta.

Bland våra kunder hittar du privatpersoner, fastighetsbolag, kommersiella företag och hustillverkare. Oavsett kund eller storlek på projektet så har vi samma motto – gör man ett bra jobb så får man ett bra jobb.