Resande industrielektriker sökes till Modig Machine Tool!

Resande industrielektriker sökes till Modig Machine Tool!

Nu söker vi dig som vill arbeta som resande industrielektriker på ett av Kalmars mest intressanta och framgångsrika företag! Låter detta arbete intressant för dig? Vänta inte med din ansökan. Sök nu!

Arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du ingå i tillverkningen av CNC-maskiner och du arbetar i produktionen med el-montering på maskinerna. I uppgiften ingår att arbeta med montering av externa enheter så som apparatskåp och kopplingslådor m. m, driftsättning och felsökning. Som industrielektriker är du en av nycklarna till att montering och tillverkning flyter på friktionsfritt för att skapa en högkvalitativ produkt.

Du kommer också att vara en viktig nyckelspelare i våra installationer runt om i världen där du reser med vårt service-team. Teamet arbetar som grupp med hela installationen, där du förväntas ansvara för den elektriska delen och vara behjälplig i den mekaniska. Ca 4 resor per år, där alla resor planeras i god tid, försäkringar och traktamente enligt gällande regler.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har följande kvalifikationer:
  • Behörighetskrav - BB1 (begränsad behörighet 1)
  • El-automationsutbildning på minst gymnasial nivå
  • Goda kunskaper i engelska gällande såväl tal som skrift
  • God förståelse för ritningar
  • B-körkort
Meriterande kunskaper

- Att ha arbetat med Fanuc's styrsystem

Personliga egenskaper

Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig. Som person är du självgående, initiativrik och tycker om konstruktionsdesign. Vi ser det som en självklarhet att du har ett tekniskt intresse och är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Dagtid/Kalmar

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Mattias Gustavsson på mattias.gustavsson2@lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modig Machine Tool är ett familjeägt företag känt som världens ledande tillverkare av specialtillverkade maskiner till flygplansindustrin. Företagets starka engagemang för kvalitet belönas med ordrar från ansedda företag som Airbus, Saab, Embraer, Gulfstream, Bombardier, Spirit, AVIC, Cessna och Sikorsky. Modig skapar innovation. Modig är ett expansivt och innovativt företag som verkar på en global marknad!