Modig Machine Tool söker EL-MONTÖR

Modig Machine Tool söker EL-MONTÖR

Modig Machine Tools är ett företag som tillverkar högteknologiska CNC-maskiner med hög kvalitet främst till flygplansindustrin. Modig är ett expansivt och innovativt företag som verkar på en global marknad. Är du en initiativtagande och strukturerad industrielektriker som vill vara en del av Modig? Varmt välkommen med din ansökan!


ARBETSBESKRIVNING

Anställningsort: Kalmar

Jobbtitel: El-montör


I den här rollen kommer du ingå i tillverkningen av CNC-maskiner. Du arbetar i produktionen med el-montering på maskinerna och rapporterar till Electrical Manager. I uppgiften ingår att arbeta med montering av externa enheter så som apparatskåp och kopplingslådor m. m., driftsättning och felsökning. Som elektriker är du en av nycklarna till att montering och tillverkning flyter på friktionsfritt för att skapa en högkvalitativ produkt.

KVALIFIKATIONER
  • Behörighetskrav – BB1 (begränsad behörighet 1)
  • El-automationsutbildning på minst gymnasial nivå
  • Ska ha god förståelse för ritningar
  • Det är meriterande att ha arbetat med Fanuc's styrsystem
  • B-körkort
  • Som person är du självgående, initiativtagande, strukturerad, ordningsam,noggrann och har en känsla för konstruktionsdesign.
ANSÖKAN

För frågor är du varmt välkommen att vända dig till vår Electrical Manager, Daniel Tell, på 072-995 07 54 eller Executive Assistant Therese Kälvö på 076-338 7443.


Välkommen med din ansökan via Blockets ansökningsformulär. Vi kommer löpande kalla till intervjuer men vill ha din ansökan senast 29 juni.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.modig.se
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modig Machine Tool är ett familjeägt företag känt som världens ledande tillverkare av specialtillverkade CNC-maskine. Vårt starka engagemang för kvalitet belönas med ordrar från ansedda företag som Airbus, Saab, Embraer, Gulfstream, Bombardier, Spirit, AVIC, Cessna och Sikorsky. Modig skapar innovation. Modig skiljer sig från konkurrenterna genom en integrerad lösning som inkluderar problemlösning, skräddarsydd tillverkning, provning, utbildning och fortlöpande teknisk kundsupport. Det finns inget utrymme för kompromisser i kvaliteten hos Modig.