Lely Center Västervik söker en driven SÄLJARE

Vi, Lely Center Västervik (jur. Mjölkteknik Öst AB), är ett försäljnings- och servicecenter för Holländska Lely's innovativa produkter och tjänster inom automatiserad djurhållning.

Under de senaste åren har vi sålt ett stort antal mjölkningsrobotar och vi upplever även fortsättningsvis ett mycket stort intresse från potentiella, nya kunder.

Vi vill därför undersöka möjligheterna att förstärka vårt team med en ny stjärnsäljare.

Efter introduktion och intern utbildning kommer du att inneha säljuppdraget för automatiserad inomgårdsmekanik i form av bl.a. mjölkningsrobotar, utfodringssystem, utgödslingsrobotar, kalvammor, belysning m.m..

Ditt geografiska arbetsområde blir i huvudsak södra Småland, Öland, Blekinge.

Du utgår från hemmet och lägger upp din planering av kundbesök med stor självständighet.

Vid rekryteringen lägger vi stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i denna roll tror vi att du är resultatdriven, bra på rådgörande försäljning och har ett stort tekniskt intresse. Du har hög social kompetens, motiveras av att skapa nya relationer och hanterar kundkontakter med bra service och gott affärsmannaskap.

Är du dessutom analytisk, ansvarsfull och prestigelös gentemot kollegor och inför olika arbetsuppgifter, är du helt rätt för oss.

Tidigare erfarenhet från lantbrukssektorn är klart meriterande.

Dessutom bör du ha följande kvalifikationer:
  • God datorvana
  • Talar flytande svenska samt behärskar engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Tjänstens omfattning utformar vi tillsammans, vi är öppna för olika förslag.

Kanske har du redan någon form av verksamhet igång idag och söker ökad sysselsättning? Kanske söker du anställning på hel- eller deltid?
Kontakta oss för en förutsättningslös dialog kring en spännande tjänst!

Ansökningstiden är t.o.m. 19/3 2021 - vi tillämpar löpande urval för denna tjänst och kan komma att tillsätta tjänsten så snart vi finner en lämplig kandidat.

Har du frågor rörande denna tjänst, vänligen kontakta Pierre Carmefeldt, VD (mob: 070-528 50 60/mail: pcarmefeldt@val.lelycenter.com).

Din ansökan med CV och personligt brev mailar du till: pcarmefeldt@val.lelycenter.com
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1998 lanserade Holländska Lely den första mjölkningsroboten i Sverige. Sedan dess har verksamheten vuxit kraftigt med Lely som en ledande aktör. I dagsläget finns över
35 000 enheter i drift hos lantbrukare runt om i världen.
Lely Center Västervik´s affärsidé bygger på att tillhandahålla och underhålla innovativa koncept, inkluderande utrustning och rådgivning, som erbjuder mjölk- eller nötkötts-

producerande lantbrukare möjligheter till ökad lönsamhet - i kombination med minskad arbetsbelastning. Våra välutbildade Servicetekniker arbetar med service och felavhjälpning södra/mellersta Sverige - från Leksand i norr till Karlshamn i söder, Gotland österut och med
Vättern som gräns västerut. Mer information om oss hittar du på: www.lely/vastervik