Ljunghäll söker sommarpersonal!

Ljunghäll söker sommarpersonal!

Eterni Sweden AB anställer varje sommar ett större antal produktionsmedarbetare för att arbeta hos vår kund Ljunghäll i Södra Vi.

Kompetenser Eterni letar efter är operatörer till smälteri och gjuteri, truckförare, CNC-operatörer, montör- och bearbetningspersonal.

Din profil:
  • Meriterande med erfarenhet av industrin från tidigare arbete eller gymnasium
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • Kunna arbeta skiftgång
  • Körkort och bil är ett krav om du inte bor i Södra Vi
  • Minst ha fyllt 18 år
  • Truckkort är meriterande
Du ser det som självklart att utföra jobbet med noggrannhet och kvalitet. Du tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Viktiga egenskaper för Eterni och Ljunghäll är ansvarskänsla, flexibilitet, att du har ett gott ordningssinne, god arbetsmoral och inte är rädd för nya utmaningar. Skydds- och säkerhetstänk är jätteviktigt i tjänsten och något du måste ha med dig.

Sista ansökningsdag är 30 juni 2021. Tjänsterna sträcker sig till augusti med chans till förlängning. Tjänsterna kommer börja tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din CV omgående!

Har du några frågor får du gärna höra av dig till Eterni,

Konsultchef Henrik Nordström henrik.nordstrom@eterni.se

Hälsningar

Eterni Sweden AB, din bemanningspartner i Norra Kalmar län
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar de en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i deras nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Moderbolaget, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet. Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.