Utvecklare till Meriworks, ImageVault

Utvecklare till Meriworks, ImageVault

Vill du jobba med systemutveckling och bli en del av ett innovativt företag med en medarbetarstyrd företagskultur? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare på Meriworks kommer du att ingå i ett team av utvecklare där ni gemensamt jobbar med att utveckla och underhålla deras webbaserade mediabank ImageVault. Du kommer arbeta i programmeringsspråk som bland annat C#, HTML och JavaScript. Arbetet sker molnbaserat genom Microsoft Azure.

Din profil

Vi söker dig med stort intresse för IT och programmering som vill bli en del av ett engagerat team med högt i tak. Du är en lagspelare som har lätt för att kommunicera med kollegor och gillar att jobba i en flexibel miljö med frihet under ansvar.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom programmering
  • Svenska eller engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Erfarenhet av bild- och videokonvertering

Kunskap inom:
  • C#
  • HTML
  • JavaScript
  • Microsoft Azure
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Ort: Kalmar
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 22 apr 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Meriworks tillhandahåller lösningar för avancerad hantering av digital media. Molntjänsterna erbjuds till slutkunder både nationellt och internationellt i samarbete med ett stort nätverk av partners, som exempelvis Microsoft och Episerver. De har sin bas i Kalmar men jobbar med återförsäljare och kunder både innanför och utanför Sveriges gränser. Genom sin medarbetarstyrda miljö erbjuder Meriworks en arbetsplats med korta beslutsvägar och gemensamma beslutstaganden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.