Säljare/Butiksmedarbetare Sommarvikarie

Säljare/Butiksmedarbetare Sommarvikarie

Sommarvikarie säljare/butiksmedarbetare Mio Kalmar

Arbetsuppgifter
Vi söker sommarvikarie, tjänst 75% eller mer, som säljare/butiksmedarbetare och som gillar att jobba i ett högt tempo.

Meriterande erfarenheter
  • Erfarenhet och ett stort intresse för försäljning/service
  • Erfarenhet av affärssystem inom detaljhandeln
Personliga egenskaper
Vi söker Dig som har en god förmåga att hålla ordning och brinner för service, både mot våra kunder och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo - både självständigt och tillsammans med övriga medarbetare.

Passar detta in på Dig?
Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda ett roligt och stimulerande arbete. Du blir en del i vårt engagerade och positiva team. Vår ambition är att ge marknadens bästa service som alltid överträffar kundens förväntningar.

Är du intresserad och beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen att skicka in din skriftliga ansökan tillsammans med CV och personligt brev via e-post till: jobb.kalmar@mio.se . Märk ansökan "Sommarvikarie säljare".

Vi vill ha din ansökan senast den 5 maj. Intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstidens utgång och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.mio.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mio alltid söker de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Läs mer på www.mio.se. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen tio år i rad och försäljningen uppgick till 6,4 miljarder kronor inklusive moms. Vill du vara med och vinna matchen igen?