VVS-Ingenjör/konstruktör till MEISAB AB i Kalmar.

VVS-Ingenjör/konstruktör till MEISAB AB i Kalmar.

Vi expanderar och söker ytterligare en driven VVS-ingenjör/konstruktör som vill arbeta i ett härligt team med kunden i fokus.

Du som söker tjänsten har ett eller några års erfarenhet som vvs-konstruktör och kan självständigt utföra beräkningar, konstruera samt utforma ritningar i AutoCAD och MagiCad.

Vill du bli en av oss så är du välkommen att söka tjänsten.

Vi har löpande intervjuer så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.meisab.se/
Sista ansökningsdag 5 maj (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Meisab AB grundades 2014 av Mats Moessner och Joakim Blixte. Vi är för närvarande 5 heltidsanställda och arbetar med konsultuppdrag inom VVS – och energiområdet mot industri, fastigheter och entreprenadverksamhet. Ni hittar oss i Kalmar, men vi har uppdrag från Haparanda i norr till Malmö i söder.

För oss på Meisab är miljö och kvalitet viktiga aspekter och vi drivs av att hitta de lösningar som är bra både för miljön men också för totalekonomin. För oss är det betydelsefullt att hitta en nivå för bästa livscykelkostnad med nytänkande lösningar och miljöaspekten i fokus.

Vi som jobbar på Meisab har en lång erfarenhet av branschen inom både VVS och energi. Engagemang och ansvarstagande genom hela processen är av största vikt för oss. Vi jobbar kontinuerligt för ett positivt arbetsklimat och arbetar aktivt med kompetensutveckling inom våra olika arbetsområden.