Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Kalmar/Öland

Biträdande kontorschef, Ludvig & Co Kalmar/Öland

Vill du vara med att driva och utveckla våra kontor i Kalmar och på Öland tillsammans med kontorets ca 30 medarbetare? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) är Sveriges största rådgivningsföretag. Just nu är hela organisationen på en stor resa inom digitalisering, nya arbetssätt och tillväxt. Vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och passion för att leda och utmana våra medarbetare till att ge de vassaste råden. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

Därför skulle du trivas!

Kontorschef Marie Toftskär berättar:

På kontoren i Kalmar och på Öland blir du min högra hand och en del av ett team på ca 30 medarbetare. Som grupp värdesätter vi enkelhet och tydlighet och tillsammans strävar vi efter ett proaktivt arbetsätt med mycket engagemang i det vi gör. Som chef drivs jag av att utveckla människor och verksamheter och jag förväntar mig prestigelöshet och ärlighet av mina medarbetare.

Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande från en enskild frisörsalong eller byggfirma till större lantbruksföretag. Bland dina kollegor finns specialister inom både juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. En bred kompetensbas!

Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg. Och du har alltid möjligheten att fortsätta kompetensutvecklas.

Om tjänsten

Som biträdande kontorschef har du personalansvar för kontorets medarbetare och ekonomiskt ansvar för kontorets resultat. Din viktigaste uppgift är att bygga starka team genom att coacha och inspirera medarbetare som i sin tur kan leverera god lönsamhet och tillväxt. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
  • Driva försäljnings- och marknadsföringsarbetet
  • Kund och leveransansvar
  • Fördela och tillsätta rätt resurser för rätt uppdrag
  • Tillsammans med medarbetarna hjälpa kunder att driva och utveckla deras verksamheter
I rollen som biträdande kontorschef ansvarar du även för att upprätthålla ett gott arbetsklimat och informationsflödet i ditt team. Du kommer att erbjudas utbildningar, nätverksträffar och möjlighet att dela erfarenheter med andra kollegor inom företaget. Kontoret ingår tillsammans med ca 15 andra kontor i region sydöst där vi aktivt arbetar med regionalt kompetensutbyte.

För att lyckas behöver du
  • Utbildning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning eller fastighetsförmedling
  • Bred arbetslivserfarenhet inom något av våra tjänsteområden
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Förmågan att leda, sprida energi och motivera andra människor
Som person är du driven, kommunikativ och förtroendeingivande både i rollen som ledare och som operativ konsult.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista datum för ansökan är dock senast 210815. Vid frågor kring tjänsten kontakta kontorschef Marie Toftskär, tel. 0480-421859 alt. marie.toftskar@ludvig.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt att bli uppringda av rekryterings- och bemanningsföretag för denna tjänst.

Sökord: Kontorschef, biträdande kontorschef, Redovisningskonsult, Accountant, Senior accountant, Sr. accountant, Manager, Financial accountant, Financial controller, Accounting specialist, Controller, redovisningsekonom, senior redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningsspecialist, rådgivare, auktoriserad redovisningskonsult, bokslut, årsredovisning, jobb, arbete, karriär, entreprenör, ägarledda företag, konsult, ekonomi, ekonom, civilekonom, ekonomiservice, rådgivning, redovisningsassistent, lantmästare, agronom, skatt
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (21 dagar kvar)