Däckbytare till Liljas Bil i Nybro

Däckbytare till Liljas Bil i Nybro

Liljas Bil gör det enklare att köpa och äga en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas Bil hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilägandet. Liljas Bil finns på sju orter runt om i Småland och på Öland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Till vår kund Liljas Bil i Nybro söker vi fyra däckbytare för höstsäsongen. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter

Som däckbytare arbetar du i verkstad med att ta emot kunder och deras fordon för däckbyte. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckskifte, balansering, kalibrering och förflyttning av däck. Du kommer arbeta främst med däckbyte på personbilar. Arbetet är fysiskt krävande, tunga och monotona lyft kommer att förekomma.

Din profil

Vi ser att du har körkort för att vara aktuell för tjänsterna. Tjänsterna förutsätter även goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenhet av däckbyte är inget krav men är starkt meriterande. Det är även meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning.

Eftersom du kommer att arbeta under högsäsong behöver du kunna hantera stress då det kommer vara mycket att göra. Det av yttersta vikt att du är noggrann och ordningsam så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du ska vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra samtidigt som du ska kunna arbeta under eget ansvar.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start i mitten av oktober och sträcker sig till och med November.

Tjänstgöringsort: Nybro

Arbetstider: Mån- fre 7-16.

Sista ansökningsdatum är den 28 September men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Nyberg på telefonnummer 0480- 43 20 52 eller via sofia.nyberg@onepartnergroup.se.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 28 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se