Industrielektriker sökes till stort företag

Industrielektriker sökes till stort företag

Har du kunskaper inom el och letar efter nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker efter en industrielektriker som vill vara med och bidra till en effektiv produktionskedja samt ett gott arbetsklimat. Vi tror att detta uppnås genom ett variationsrikt och långsiktigt arbete där dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierande och där ingen dag är den andra lik. Du kommer att arbeta med både planerat och förebyggande underhåll samt pågående förbättringar.

Formell kompetens

El , eller drift-och automation
B-körkort samt tillgång till bil.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Fullständigt gymnasiebetyg

Din bakgrund

Vi tror att du som söker har gymnasieutbildning inom el samt gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en naturlig känsla för problemlösning. Du har fallenhet för analytiskt tänkande samt tillämpar ett systematiskt arbetssätt där kvalité och säkerhet sätts i centrum. Tjänsten kräver att du som söker är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmåga att kommunicera och samarbeta med din omgivning.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/ Heltid, /Kalmar med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.