Vill du sommarjobba på Lernia?

Vill du sommarjobba på Lernia?

Vill du sommarjobba inom industrin? Är du sugen på ett kortare uppdrag även till hösten? Skicka in en ansökan så ska vi se om vi kan matcha dig mot något av våra kommande uppdrag!

Till sommaren och hösten söker vi fastighetsskötare, montörer, truckförare, lagerarbetare, sågverksoperatörer och många, många fler roller till våra kunder i Kalmar med omnejd.

Har du erfarenhet eller är sugen på att lära dig? Det spelar ingen större roll utan skicka in en ansökan nu direkt!

Formella krav
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen.

Vi rekommenderar dig att svara på urvalsfrågorna i denna ansökan för att vi ska kunna få till rätt matchning mellan dig och ett uppdrag.

Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

OBS - Vi har inte möjlighet att ta emot samtal under processen och ber dig respektera detta. Har du frågor är du välkommen att mejla till bemanning.kalmar@lernia.se

Om Lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.