Truckförare sökes!

Truckförare sökes!

Har du truckkort och erfarenhet av att köra truck? Då kan det vara dig vi söker! Vi har just nu flera olika tillsättningar som efterfrågar din truckkompetens. Skicka in din ansökan redan idag!

Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom truckkörning att söka tjänsten. Om du har erfarenhet av industribranschen ser vi det som meriterande. Du är driven, noggrann och har en positiv inställning till att arbeta! Du visar att du vill lära dig och har förmågan att se ett steg längre i olika situationer. Vi tror även att du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och nya människor samt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Formell kompetens

Har fyllt 18 år
  • Har truckkort
  • Har B-körkort
  • Behärskar svenska i både tal och skrift
  • Teknisk utbildning och/eller tekniskt intresse
Det är meriterande om du
- Har tidigare erfarenhet av truckkörning

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Varierande beroende på uppdrag.

Tillträdesdag
Löpande tillsättning enligt överenskommelse.

Information
Vi tar inte emot samtal under processen, vi ber er respektera detta och hänvisar frågor till bemanning.kalmar@lernia.se.

Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan - redan idag!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.