Sågverksoperatörer och tekniker sökes för framtida behov hos uppdragsgivare

Sågverksoperatörer och tekniker sökes för framtida behov hos uppdragsgivare

Vill du arbeta på en spännande industri som satsar stort på framtiden? Är du en lagspelare som har ett stort intresse av teknik? Då ska du söka till oss.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos vår uppdragsgivare kommer du att arbeta som en del i en produktionslinje. Arbetet innebär bland annat övervakning av den maskinella processen samt hantering av problem som kan uppstå med exempelvis maskinerna. Det förekommer viss rotation mellan de olika arbetsuppgifterna på avdelningarna, vilket gör att dina arbetsuppgifter och arbetstider kan variera. Det är ett fysiskt krävande arbete och du står upp större delen av ditt arbetspass.

Nu söker vi drivna och engagerade personer till tjänster så som: sågverksoperatör, tekniker, m.fl.

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar i tillverkningsindustrin. Då arbetet kan komma att innehålla arbete på olika skift såsom dag, kväll, helg m.fl. så bör du vara flexibel och kunna anpassa dig.

Formell kompetens
  • God teknisk kunskap och förståelse för hur produktion fungerar, vilket är kunskap som du kan ha skapat dig från såväl utbildning som av tidigare arbetslivserfarenhet eller av allmänt intresse.
  • Avslutad gymnasieutbildning inom trä- och teknik eller industri.
  • Körkort och tillgång till bil
  • Du behärskar svenska i såväl tal som skrift
  • Har datavana och tidigare erfarenhet av att arbeta i datasystem
  • Truckkort är meriterande
Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom industri. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont.

Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i ditt bemötande med andra människor.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/skift, helg, dag/Kalmar med omnejd

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi Sågverksoperatörer och tekniker för framtida behov hos uppdragsgivare

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är både utvecklande och omväxlande. Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos olika attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb.

Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar.

Välkommen att forma framtiden med oss!