Nu söker vi dig som snabbt kan rycka in på uppdrag

Nu söker vi dig som snabbt kan rycka in på uppdrag

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som omgående kan rycka in på uppdrag. Vi ser i dags läget en stor efterfrågan av tillfälligt behov hos våra kunder för att täcka upp i produktionen.

Vi är just nu i en period som handlar om att ge och hjälpa varandra. Vi har en gemensam uppgift att hjälpa näringslivet, både arbetsgivare och arbetstagare.

Våra lokala kontor arbetar nu intensivt med att hitta personal till våra kunder där behov uppstår på grund av ökad sjukfrånvaro och snabba svängningar i orderingång. På Lernia har vi upparbetade processer och nätverk då vi ständigt arbetar med att söka och matcha personal, är du en av dessa?

Formell kompetens

Vi tror att du som söker är nyfiken på att börja jobba inom industrin.

Din bakgrund

Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötande av medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/heltid/ Kalmar län

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba som bemanningskonsult på Lernia är utvecklande och omväxlande. Du har samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att pröva på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Det ger dig unika möjligheter att känna efter vilken yrkesroll som passar just dig.

Vi omfattas av ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och samtliga förbund inom LO samt ett kollektivavtal tecknat mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden. Det innebär att du har samma villkor och trygghet som i vilket annat företag som helst som omfattas av kollektivavtalen.