Konsultchef/ Rekryteringsansvarig – Bli en av oss!

Konsultchef/ Rekryteringsansvarig – Bli en av oss!

Det går bra för Lernia och vi förstärker nu vårt framgångsrika Team (som år 2021 blev utnämnd till Årets Kontor!) med ytterligare en Konsultchef. Brinner du för affärer och älskar mötet med människor? Då kan detta vara ditt drömjobb!

Om tjänsten

Det här är en riktigt rolig tjänst där dina dagar fylls med intressanta möten med människor. Du besöker företag och ser till att personalbemanningen fungerar. Vi tror att det för dig är viktigt att verkligen förstå dina kunder och hjälpa dom med att hitta lämpliga medarbetare till deras företag. Du har daglig kontakt med både kunder och medarbetare via telefon, mail och fysiska möten. Här ansvarar du för hela rekryteringsprocessen, från proaktiv research till avtalsskrivning. Stor del av ditt jobb handlar om att bevara och öka kundrelationer där affärsutveckling, försäljning och problemlösning är dagliga inslag. Dina arbetsuppgifter innefattar främst försäljning, rekrytering och personalansvar. Du blir en del av ett sammansvetsat team och dina dagar innehåller ett högt tempo. Tjänsten innefattar många olika element och vi tror därför du är en "doer" som eftersträvar effektivitet snarare än extrem noggrannhet.

För att kunna serva dina kunder med bästa tänkbara kandidaterna krävs det ett gediget samarbete med olika verksamheter och organisationer, där en god kommunikativ förmåga är en förutsättning. Vidare är detta ett fritt arbete med mycket ansvar och du bör vara trygg i att ta ansvar från första dagen. Du driver dig själv och tar ditt jobb och karriärsutveckling på stort allvar. Dock med glimten i ögat eftersom du, precis som vi, tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning och service
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Officepaketet
Det är meriterande om du har
  • Tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen
  • Ett brett kontaktnät i Kalmar med omnejd
  • Tidigare erfarenhet av rekrytering
  • Akademisk bakgrund, gärna inom ekonomi, HR eller teknik
  • Tidigare erfarenhet inom industrin
Kontaktuppgifter och ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Det är viktigt att du även bifogar en kort film på dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och som konsultchef är det viktigt att kunna presentera ett budskap positivt, säljande och tydligt. Annonsen kommer ligga publicerad under semesterperioden. Intervjuer och återkoppling sker senast v. 33

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef, Nina Wennersten på telefonnummer: 0722541150 eller via e-post: nina.wennersten@lernia.se. Pga. semestertider är sms eller mejl att föredra.

Vi ser fram emot din ansökan och kanske är det just DU som blir en del av Lernia-gänget!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.