Jobba på måleriet hos Epiroc!

Jobba på måleriet hos Epiroc!

Nu finns en öppning för dig som letar nytt jobb! Har du härdplastutbildning? Vi har ett riktigt bra jobb till dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Här blir du en del av ett team där ni ansvarar för måleriet av Epirocs produkter. Du ställer in recept och jobbar med sprutmålning av metallprodukter. En rolig tjänst, där du som är noggrann trivs och passar bra.

2-skift eller 3-skift, omgående - 6 månader med goda chanser till förlängning

Formella krav
Truck och travers
Härdplastutbildning
Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du trivs med att jobba i grupp och är en teamplayer. Du ska också tycka om att arbeta självständigt och ta ansvar över dina arbetsuppgifter.

Information
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi har inte möjlighet att ta emot samtal under processen, har du frågor är du välkommen att mejla till bemanning.kalmar@lernia.se

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning.

Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc ligger placerad i Kalmar och är en uppskattad arbetsplats.
Här kombineras det bästa av två världar. Samtidigt som företaget tillhör en stor global koncern i världsklass är de en självständig, flexibel och snabbrörlig organisation med stark kultur. Epiroc arbetar aktivt med deras värdegrundsarbete och siktar högt med visionen att bli Den Ledande Fabriken.