Industriarbetare sökes!

Industriarbetare sökes!

Här jobbar du på ett trivsamt företag, med god stämning! För rätt person kan detta leda till en fast tjänst. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Här blir du en del av ett sammansvetsat team på ca 40 personer. Produkterna ni gör är trähattar till spritindustrin samt den välkända jojon - Kalmartrissan. Här handlar det om svarvning, slipning, mätningar, packning. Hela processen från trämaterial till färdig produkt.

Formella krav
  • Gymnasieutbildning (meriterande)
  • Tidigare industrierfarenhet
  • Du behärskar det svenska språket i tal och skrift
  • Körkort B (meriterande)
  • Du kan börja nytt jobb omgående
Personliga egenskaper

I denna tjänst söker vi både dig med, men även utan lång erfarenhet. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Vi söker en positiv och självgående person som trivs med lagarbete. Du tar stort ansvar för ditt jobb och trivs i ett mindre företag med familjär stämning!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid 6 mån/ Heltid /Påryd

För rätt person kan en tillsvidaretjänst erbjudas.

Arbetstid

Dagtid ca 07.00 - 16.00.

Information

I denna rekrytering har Elfverson & Co valt att samarbeta med Lernia Bemanning. Alla frågor och ansökningar går via oss på Lernia. Har du frågor når du oss på bemanning.kalmar@lernia.se

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 sept 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tjänsten är på Elfverson & Co i Påryd. Elfverson & Co tillverkar trähattar som används av multinationella bolag med väldigt höga krav. Detta gäller inte bara kvalitet, men även olika aspekter som etik och miljö, bland annat.