Har du öga för detaljer? Och är du dessutom tekniskt lagd? Sök då tjänsten som Montör!

Har du öga för detaljer? Och är du dessutom tekniskt lagd? Sök då tjänsten som Montör!

Är du en teknisk lagd person med erfarenhet av finmekanisk montering där precision och noggrannhet är dina styrkor ? Vill du också vara en del av ett unik företag i sin bransch? Sök då tjänsten som montör hos : www.lernia.se/jobb/kalmar

Arbetsuppgifter

Du arbetar som montör inom renhet och finmekanik. Du kommer bland annat att arbeta med material som koppar som kopplar delar av produkten där lödning ingår som en viktig del i arbetet. Arbetet kräver att du är noggrann och har precision att utföra alla momenten efter beskrivning, därför ingår ritningsläsning som en naturlig del i arbetet. I dina arbetsuppgifter kommer du också ha eget ansvar för egenkoll på slutprodukten innan leverans. Du kommer också att självständigt hantera order ur affärssystemet för att plocka ihop rätt delar för monteringen. Du återrapporterar också det du har plockat från lagret. Du kommer också ha ett stort ansvar för att hålla ordning runt omkring dig vilket kräver att du är uppmärksam och ansvarsfull då renlighet är ytters viktigt för slutprodukten som levereras till kund.

Formell kompetens

Krav:
  • Erfarenhet av montering/finmekanisk montering
  • Industriell utbildning eller annan teknisk bakgrund
  • Ritningsläsning
Meriterande: lödningskunskaper

Din bakgrund

Du bör har erfarenhet från montering eller mekanik och har en teknisk bakgrund. Du har kanske tidigare arbetat med finmekanisk montering och har fingertoppskänsla när det gäller detaljer. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du ödmjuk och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att se helheten och är flexibel att ta dig an andra arbetsuppgifter utöver din uppgift som montör. Vidare är du även noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines samtidigt som du är en lagspelare som är mån om arbetskollegor och om arbetslaget.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/6 månader eller längre

Tillträdesdag

Augusti/september 2020

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (77 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är verksamt i Kalmar och har Norden som sitt verksamhetsområde. Företaget bygger distributionssystem för gas där renhet , montering, lödning och mekanik är en del av vardagen när man arbetar som montör.