Elmontörer sökes för kommande behov

Elmontörer sökes för kommande behov

Nu söker vi elmontörer för kommande behov!

Arbetsuppgifter

Som elmontör på Lernia bemanning kommer du få arbeta med bland annat montering av elkomponenter och kablar ute hos någon av våra kunder, vilket kräver servicetänk och att du är flexibel. Du bör ha en relevant el- utbildning och ett intresse för teknik. Som person är du händig och kan hantera olika verktyg. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och kan ta eget initiativ. Har du tidigare erfarenhet av arbete som montör inom industri är det meriterande, då arbetet skulle kunna innebära viss annan montering.

Vidare ska du vara en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta i team.

Formella krav
  • Vi ser gärna att du läst el på minst gymnasienivå. Alternativt relevant erfarenhet.
  • Industrierfarenhet är meriterande
  • Erfarenhet av arbete som montör
  • B-körkortoch tillgång till bil.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant utbildning eller som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har monterat och lödat samt är noggrann och alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Vi ser gärna att du är öppen och nyfiken på att lära dig ännu mer! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/Visstid/Kalmar

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Vid frågor kontakta Beata Jansson på beata.jansson@lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.