Chaufför till Lindbytvätten

Chaufför till Lindbytvätten

Just nu söker vi CE chaufförer till Lindbytvätten på Öland. Uppdraget är över sommaren med start omgående och med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

På Lindbytvätten erbjuds du en flexibel arbetsdag, där huvuduppgiften är att leverera tvätt till företagets samarbetspartners, som finns i Kalmar län med omnejd. Lindbytvätten samarbetar med bland annat hotell och restauranger där du som chaufför får arbeta nära kunderna och vara den serviceinriktade länken mellan dem och Lindbytvätten.

Du arbetar mån-tors med arbetstid 6-17 och är ledig varje fredag, vilket innebär att du får njuta av långhelg, varje helg, hela sommaren.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du som söker tidigare har arbetat som chaufför och trivs med rollen.
Du är en person som tycker om att ta ett stort ansvar och strävar alltid efter att leverera i tid och med god kvalité. Du är serviceinriktad och kundorienterad. Har du god kännedom om Kalmar län och hur man bäst hittar ute på vägarna, så är det välkommet!

Formell kompetens
  • CE-körkort
  • Giltigt YKB yrkesförarbevis
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Du behärskar svenska väl, i såväl tal som skrift
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/ Heltid/Kalmar

Tillträdesdag

Omgående

Information

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökninstidens slut.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lindbytvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell och restaurang, industri samt vård och omsorg. Vi är ett gammalt men modernt familjeföretag med nöjda kunder i hela Kalmar och Blekinge län med omnejd. Läs mer på www.lindbytvatten.se