Är du montör? Vi hittar din drömarbetsplats!

Är du montör? Vi hittar din drömarbetsplats!

Är du en teknisk lagd person med erfarenhet industri? Är du noggrann? Vill du dessutom jobba i fräscha lokaler med ambitiösa och trevliga kollegor? Vi väntar på din ansökan!

Arbetsuppgifter

Här jobbar du som montör där ni tillsammans bygger maskiner. Arbetet innehåller finmekanik med höga toleranskrav. I tjänsten kräves det att du är noggrann och har precision att utföra alla momenten efter beskrivning, därför ingår ritningsläsning som en naturlig del i arbetet. Du kommer också att självständigt hantera order ur affärssystemet för att plocka ihop rätt delar för monteringen, samt återrapporterar också det du har plockat från lagret. Det här är en rolig tjänst som präglas av teamwork.

Formell kompetens
  • Erfarenhet av montering
  • Industriell utbildning eller annan teknisk bakgrund (meriterande)
  • Ritningsläsning
  • Traverskort (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Din bakgrund

Du har erfarenhet från montering eller mekanik och har en teknisk bakgrund. Du har kanske tidigare arbetat med finmekanisk montering och har fingertoppskänsla när det gäller detaljer. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Som person är du ödmjuk och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är duktig på att se helheten och är flexibel att ta dig an andra arbetsuppgifter utöver din uppgift som montör. Vidare är du även noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines samtidigt som du är en lagspelare som är mån om arbetskollegor och om arbetslaget.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år hjälper vi 15 000 personer i Sverige ut i jobb. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget ligger placerat i Kalmar. Du kommer vara anställd som bemanningskonsult av Lernia bemanning i några månader, för att sedan kliva in i en tillsvidareanställning hos företaget.