Rekryterare/Konsultchef - ditt drömjobb?

Rekryterare/Konsultchef - ditt drömjobb?

Nu söker vi dig som har ett starkt intresse för kundrelationer, personalfrågor och att göra affärer! Den här tjänsten vänder sig till dig som vill ta ett steg i karriären och axla en roll med stort ansvar och frihet från första dagen! Det här är en rolig tjänst där du får god användning av din sociala kompetens. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som konsultchef har du personalansvar för våra konsulter samt är kundernas kontaktperson. Du driver självständigt rekryteringsprocesser och ser till att dina kunder får rätt person på rätt plats. Vidare ansvarar du för att våra konsulter trivs på sina uppdrag och är en närvarande och flexibel chef med fingertoppskänsla! Tjänsten innebär en del kontorsarbete, men mycket av din arbetsdag lägger du på att vara ute på olika företag där du skapar en god relation med såväl kunder som med dina konsulter. Tyngdpunkten i din roll handlar om att förvalta redan goda kundrelationer, men även ta kontakt med nya kunder. Du blir en del av ett sammansvetsat team som präglas av omtanke och arbetsglädje och som ser fram emot att välkomna ytterligare en stjärna! Du har eget ansvar för dina kunder men i teamet hjälps vi alltid åt.

Formella krav
  • Personaladministrativ / Beteendevetenskaplig eller ekonomisk utbildning, gärna på universitetsnivå (meriterande)
  • Tidigare erfarenhet av försäljning och service
  • Erfarenhet från bemanningsbranschen (meriterande)
  • Mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i system
  • B- körkort
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
Din bakgrund

Vi tror att du som söker är en blandning mellan en säljare och en administratör. Du har ett stort intresse för människor, beteenden, personaladministration, rekrytering och försäljning. Vidare är du i början av din karriär och nyfiken på att lära! Du är initiativtagande, självgående och resultatinriktad.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en positiv lagspelare som är trygg i dig själv och att axla ett stort ansvar från första dagen. För att trivas i detta jobb krävs det att du känner dig bekväm i mötet med människor och kan kommunicera med olika människor oavsett bakgrund. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, flexibel, prestigelös och uppskattar att arbeta i ett högt tempo där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi ser fram emot din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta Platschef, Nina Wennersten 072 254 11 50

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid, vikariat tom januari 2021, med goda chanser till förlängning / Kalmar.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen.