Distriktschef inom B2C

Distriktschef inom B2C

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Distriktschef i Kalmarområdet. Du kommer att arbeta med koloniala varumärken såsom Kungsörnen, AXA, Start, Finn Crisp och GoGreen. Du erbjuds en utmanande säljroll med stort eget ansvar i ett dynamiskt företag med marknadsledande produkter. Du kommer dessutom att ingå i ett sammansvetsat team inom ditt distrikt.

Det här kommer du att göra

Som Distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du försäljnings- och resultatansvarig för ditt distrikt. Du besöker dagligvarubutiker där du presenterar nyheter och exponerar våra varor i butik. Således ingår mycket resor i ditt dagliga arbete. Du säljer in och följer upp kampanjer men framförallt hjälper du dina kunder att hitta lösningar för ökad försäljning. Dessutom arbetar du aktivt tillsammans med dina kunder för att skapa lönsamhet för Lantmännen och våra kunder inom våra kategorier. Rapporteringen görs till din Regionala försäljningschef Frank Norin.

Du har:
 • Har erfarenhet av att arbeta med försäljning, gärna påvisade resultat hur du ökat försäljningen av specifika varugrupper genom förändrade arbetssätt eller exponeringsmetode
 • Utmärkta kunskaper inom dagligvaruhandeln
 • Goda kunskaper inom ekonomi
 • God datorvanan och behärskar Officepaketet
 • Flytande tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska, då du kommer att kommunicera på dessa språk
 • B-körkort
Du är:
 • Strukturerad i ditt arbetssätt
 • Affärsmässig och resultatdriven
 • Relationsbyggande
 • Lagspelare
 • Självständig
 • Kommunikativ
 • Brinner för försäljning och kundvård
Du delar våra värderingar - Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft - och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Frank Norin. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas föra sista annonseringsdag. Vi ser framemot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frank Norin
Telefon + 46 709 27 80 69
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 20 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 50 miljarder SEK på årsbasis. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.

Lantmännen Cerealia är en del av Lantmännens livsmedelsdivision. Vi utvecklar, tillverkar och saluför ett brett sortiment av nyttiga och hälsosamma livsmedel med basen i lokalt odlat spannmål. Vår kärnverksamhet är spannmålsbaserade produkter, inklusive mjöl, müsli, knäckebröd, pasta och pannkakor, men vi tillhandahåller även färdigrätter, vegetariska livsmedel och drycker, och mycket mer. Kungsörnen, AXA, START, FINN CRISP, Amo, Regal, Gooh och GoGreen är exempel på våra varumärken, som har ett gemensamt mål; att göra positiv skillnad inom livsmedel!

Läs mer på www.lantmannencerealia.com.