Mekaniker till Lantmännen

Mekaniker till Lantmännen

Dina arbetsuppgifter

Är du en tusen konstnär som gillar problemlösning inom det tekniska? Då är du den vi söker! Vi söker nu servicetekniker till vårt team på Lantmännen i Kalmar.
Som servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationer på lantbruksmaskiner. Du arbetar med allt från felsökning till sönderkörning och fullservice. Du utgår från vår verkstad i Kalmar men arbetar även ute på fältet hos våra kunder. Du kommer också att ha dagliga kontakter med kollegor och kunder.

Din profil

Vi söker dig som är tekniskt lagd och har ett intresse för maskiner och teknik. Du har erfarenhet av tyngre fordon och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som servicetekniker av, lantbruksmaskiner, skogsmaskiner eller entreprenadmaskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hydraulik. Vidare har du god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift. Du innehar också körkort B.

Vi ser gärna att du kan arbetat självständig, serviceinriktad och en god problemlösare. Vi ser också att du är lugn och har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.

Här erbjuds en omväxlande och trygg arbetsplats. Det är ett roligt och glatt gäng med en mycket god laganda där man ställer upp för varandra som du kommer att arbeta tillsammans med. Du kommer också att få del av löpande vidareutbildningar.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av rekryterare Maria Abrahamsson 0707-89 85 81. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Maria Abrahamsson
Telefon 0707898581
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.