Om rollen

I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson Kalmar kommer du främst att arbeta med order- och bokningshantering samt returer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna mottagning och utlämning av hyrmaskiner och material, registrering av returnerat och levererat material i vårt bokningssystem.

Du kommer att ha en viktig roll i vårt mål att vara en samarbetspartner med våra kunder! Detta bygger på att du ska vara driven och engagerad i att leverera rätt material i rätt tid och stötta våra kunder i deras projekt. En del i din roll handlar också om att hålla vår maskin- och materialpark i bästa skick där du kommer utföra mindre reparationer, service och rengöring av material och våra bygg- och anläggningsmaskiner.

Om dig

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du kan axla både frihet och ansvar och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du drivs av att leverera den bästa lösningen till kund och vill ha ett nära samarbete med dina kollegor. Du har god maskinkännedom och ett stort tekniskt intresse samt är en problemlösare, truckkort ser vi som meriterande.

Datavana och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Patrik Wykman, Kundcenterchef
Telefon 0725-335676
Område Kalmar stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.