Möjlighet att överta Specialrengöringar Sverige & Klotterkonsulten AKS i Kalmar & Blekinge län

Möjlighet att överta Specialrengöringar Sverige & Klotterkonsulten AKS i Kalmar & Blekinge län

Hejsan!
För rätt person finns möjligheten att överta franchiserätten till Specialrengöringar Sverige ® & Klotterkonsulten AKS ® för Kalmar & Blekinge.
Jonas som har haft verksamheten i några år hinner inte längre med denna verksamhet eftersom han har massor att göra med verksamheten han driver tillsammans med oss på Gotland.

Verksamheten är pågående och det finns uppdrag att ta tag i omgående. Vi kommer att stötta dig i din verksamhet och se till att du får bästa möjliga nystart.

Vi söker dig som är säljfokuserad och som gillar att skapa långsiktiga relationer. Både män och kvinnor passar för detta uppdrag.

Anders kommer att finnas kvar vid din sida och hjälpa dig i starten samtidigt som du har stödet från huvudkontoret, många skulle nog säga att detta är ett drömläge att starta och driva eget företag.

Ring eller maila gärna Jonas Jakobsson 0769454191 (jonas.j@klotterkonsulten.se) eller Kristian 0704-241270 (kristian@klotterkonsulten.se) för mera information.
Mer info
Kontaktperson Kristian Skibdal
Telefon +46704241270
Område Kalmar stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Franchise
Hemsida http://www.klotterkonsulten.se
Sista ansökningsdag 23 juli (29 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Klotterkonsulten AKS & Specialrengöringar Sverige etablerades 1999 i Uppsala.
Idag är företaget rikstäckande och servar kunder över hela Sverige.

Huvudkontoret finns i Stockholm och det finns lokalkotor på 15 orter.

Tillsammans med oss får du hjälp att komma igång med din verksamhet så att du blir så framgångsrik som möjligt. En del kunder finns redan som underlättar din företagsstart.