Vi söker en elektriker med mycket energi för en omväxlande tjänst!

Vi söker en elektriker med mycket energi för en omväxlande tjänst!

Vill du jobba med något av det käraste människor har - deras hem? Är du en skicklig elektriker som drivs av att lösa tekniska problem, ge en god service och trivs med den dagliga kundkontakten? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem!

Om tjänsten
Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande underhålls- och nyproduktionsprojekt. För att ha ett fortsatt högt fokus på att underhålla, utveckla och energieffektivisera våra befintliga fastigheter, söker vi nu en reparatör - elektriker.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhålls- och reparationsarbeten av elinstallationer och utrustningar samt utföra mindre installationsarbeten. Att driva mindre projekt är också en del av arbetet. I tjänsten ingår funktionskontroll av elanläggningar så att de uppfyller gällande föreskrifter, arbetsuppgifter enligt inkomna felanmälningar samt administrativa uppgifter av relevans för tjänsten. Att möta våra kunders olika behov är kärnan i ditt arbete, vilket innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer. Med hjälp av vår kundbarometer arbetar du med Kalmarhems övergripande mål att öka kundförtroendet inom området elektronik.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i tjänsten som reparatör – elektriker kommer du vara hjälpt av en god förmåga att kommunicera med olika människor på olika sätt utifrån deras behov. Tjänsten ställer krav på att du har en förmåga att självständigt prioritera, orientera, sortera och växla mellan olika arbetsuppgifter med bibehållen effektivitet och kvalitet i det du levererar.

Det är viktigt att du delar Kalmarhems värdegrund: tillsammans, hållbar, nytänkande och stolthet. Därtill är du lyhörd och har modet att fatta beslut och ta tag i saker samtidigt som du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar.

För att snabbt komma in i tjänsten tror vi att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
- relevant utbildning inom el
- flerårig arbetserfarenhet som elektriker är meriterande
- kunskaper inom hantering av passagesystem, felsökning, installation är meriterande
- en förkärlek för system och teknik som kommer ge dig en hög framkomlighet i ditt arbete som reparatör - elektriker
- B-körkort

Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är 2020-10-02. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@kalmarhem.se. När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter enligt Kalmar kommunkoncerns integritetspolicy.

Är du nyfiken och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Lars Olsson på telefon 0480- 44 75 15 eller lars.olsson@kalmarhem.se. Vill du veta mer om Kalmarhem och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Adam Andersson på telefon 0480 -44 75 88 eller adam.andersson@kalmarhem.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Adam Andersson
Telefon 0480-447588
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kalmarhem.se/
Sista ansökningsdag 2 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tillsammans är ett viktigt ord för oss på Kalmarhem. Vi tror på gemenskap, variation och utveckling i vårt dagliga arbete. Tillsammans skapar vi hem för alla, hem som ska finnas kvar en lång tid framöver och vi har därför ett stort fokus på social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet i hela vår verksamhet. Vi har flera uppstartade och kommande byggprojekt vilket i sin tur genererar nya hem för människor som vill bo i Kalmar. För att kunna möta framtiden med våra nya och befintliga behov söker vi dig som vill växa tillsammans med oss.

Kalmarhem är ett kommunägt bostadsbolag som bygger, förmedlar och förvaltar bostäder i Kalmar kommun. Totalt har vi ca 5 100 lägenheter varav 1 200 är studentlägenheter, vilket gör oss till den största hyresvärden i Kalmar kommun! Vi omsätter 350 Mkr och är idag 65 medarbetare. Kalmarhem är en central aktör i kommunens utveckling med uppdraget att leverera 75 nya lägenheter per år. Vi ska erbjuda människor likvärdiga möjligheter att leva i bostäder i bra miljöer till rimliga kostnader. Kalmarhem har ett speciellt ansvar för att ordna bostäder till studerande, ungdomar liksom andra grupper med särskilda behov. Läs mer om oss på kalmarhem.se!