Kundmottagare Kalmar

Kundmottagare Kalmar

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Läs mer på www.finnvedenslast.se.

Vill du arbeta med det största och det bästa?

Till vår verkstad i Kalmar söker vi nu en kundmottagare som planerar och hanterar bokningar av fordon, leder det dagliga arbetet i verkstaden, samt tar ansvar för kvalitetssäkringen av utförda arbeten. Du tar plats i den lokala arbetsledningen och skapar tillsammans med ett kompetent och engagerat team förutsättningar för kundlojalitet och lönsamhet. Du rapporterar till anläggningens Servicechef.

Vem är du?

Du har ett tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Sannolikt är du i vår bransch redan idag, kanske i en liknande roll eller vill växla ut som arbetsledare. Struktur, ordning och reda ligger för dig och du har förmåga att prioritera bland dina uppgifter. Bäst trivs du i en fartfylld arbetsmiljö med ett tydligt lagarbete där kunden alltid är i fokus. Framförallt är du trygg i dig själv, vet hur du ska bemöta människor och leder andra med såväl pondus som ödmjukhet.

Vi tar för givet att du behärskar svenska i tal och skrift och känner dig bekväm med att använda din engelska om så krävs. Du är en van systemanvändare och bekväm med MS Office. Kan du uppvisa ett körkort med behörighet för tunga fordon ger det ett plus i kanten.

Rollen innebär mycket kundkontakt och kommer att ställa krav på din kommunikativa förmåga. Du förväntas kunna leda och planera ditt arbete självständigt och ha en lösningsorienterad approach till vardagens situationer. Det primära är att du bidrar med positiv energi och tar ansvar för att få jobbet gjort.

Välkommen med din ansökan!

Tveka inte att ta kontakt vid frågor om tjänsten. Löpande urval gäller så skicka in din ansökan snarast.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se/finnvedenslast/filialer.html
Sista ansökningsdag 14 nov 2021 (56 dagar kvar)