Sommarjobb/extrajobb 2020 - Sjuksköterskor

Sommarjobb/extrajobb 2020 - Sjuksköterskor

Om arbetsplatsen
Kalmar växer och vi är snart 70 000 invånare.
Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. Här finns framtidstro, bra kommunal service och stadspuls parallellt med en livskraftig landsbygd.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 200 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi ca 6 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Kalmar kommun värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till det.

Tillsammans gör vi ett Kalmar för alla ännu bättre. Välkommen att söka jobb hos oss!

Om du vill träffa oss så finns vi på:
* Arbetsförmedlingens jobbmässa på Guldfågeln arena torsdagen den 13 februari.
* Gå till kalmar.se/sommarjobb där vi löpande uppdaterar på vilka mässor och evenemang vi deltar.

Arbetsuppgifter
Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Du som sjuksköterska möter människor i deras hemmiljö och på daglig verksamhet där du utgår från varje individs behov och möjligheter. Du samverkar med den enskilde och dennes nätverk, och tillsammans med övriga professioner utför du planerade och samordnade insatser.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Arbetet ställer krav på att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du strukturerad och kan prioritera ditt arbete. Du är positiv, flexibel och har ett effektivt arbetssätt. Körkort är ett krav.

Övrigt
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.
Mer info
Kontaktperson Frida Nord Persson
Telefon 0480-45 29 08
Område Kalmar stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (6 dagar kvar)