Lageransvarig sökes till Kalmar Motor

Lageransvarig sökes till Kalmar Motor

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare hos Kalmar motor blir du en viktig del i det dagliga arbetet i produktionen för att se till att rätt material finns på rätt plats och i rätt tid för produktionen och monteringen av företagens produkter. Arbetet innebär att kontinuerligt mottaga och kontrollera beställt produktionsmaterial. Du kommer att arbeta i nära samarbete med inköpsavdelningen och även ansvara för att godset hamnar på rätt lagerplats vid inleverans. Du kommer även arbeta med att uppdatera lagersystemet gällande saldo och lagerplatser och förse produktionen med rätt material samt arbeta med strukturen på lagret.

Som lageransvarig kommer du också arbeta med inventering och returneringar, sköta och underhålla drivmedel och Ad Blue station samt beställa påfyllning vid behov. I arbetet ingår också att ansvara för att intern och extern utbildning erhållits för att säkerställa att arbetet utförs säkert och enligt gällande kvalitetsstyrningsprogram.

Formell kompetens
  • lägst gymnasie kompetens
  • Erfarenhet av lager och logistik och stort tekniskt intresse
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till egen bil
  • Datorvana (MS-Office)
  • Truckkort
Meriterande:
  • erfarenhet från fordonsbranschen
Din bakgrund

Vi ser att du sedan tidigare har dokumenterad kunskap och erfarenheter inom området logistik och lager/förrådsarbete gärna inom fordonsbranschen .

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en självgående person och har en flexibel och serviceinriktad inställning.

Du trivs i en föränderlig miljö då företaget är ett bolag där det ständigt händer nya spännande saker vilket även är en av utvecklingsmöjligheterna för rollen. Du arbetar noggrant, strukturerat och effektivt. Du kommer arbeta tätt tillsammans med produktion, inköp och övriga avdelningar på företaget vilket innebär att du har en god kommunikativ förmåga samt kan uttrycka dig väl både i tal och skrift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgörings ort

6 månader/ heltid/ Kalmar med goda möjligheter till förlängning

Arbetstid: 07.00-16.00

Tillträdesdag

Omgående

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.
Mer info
Område Kalmar stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar Motor har i över 45 års tid utvecklat och tillverkat flygplansdragare och andra specialfordon till olika flygbolag, luftfartsmyndigheter och industriföretag världen över. Detta gör att företaget idag är ett av de äldsta i branschen och även är marknadsledande inom el- och hybridteknik. Besök www.kalmarmotor.com för mer information.

Nu har du chansen att bli en del av detta världsledande företag då företaget ser ett behov av att utöka personalstyrkan med en lager/förrådsmedarbetare för företagets lager på plats i Kalmar. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag på www.lernia.se/jobb/kalmar.