Skadetekniker

Skadetekniker

Nu behöver vi förstärka vårt team i skadeverkstaden. Vi söker en engagerad medarbetare som är noggrann och vill jobba med några av branschens vassaste varumärken.

Arbetsuppgifter
Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning.

Din Profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som bilplåtslagare på en skadeverkstad och ser med fördel att du har en fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri på minst gymnasienivå. Du trivs med kundens höga förväntningar på att bilen är i perfekt skick när den lämnas ut från oss. Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare i gruppen som jobbar mot gemensamma mål.

Vad erbjuder vi?
Kalmar Bilcentrum är ett etablerat och familjärt företag. Vi erbjuder dig möjligheten till ett varierande jobb där du går till jobbet med ett leende på läpparna. Här finns stort utrymme för engagemang och initiativtagande. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter en familjär och öppen stämning, där taket är högt och beslutsvägarna korta.

Tjänsten är heltid.

Sista ansökningsdag: 2020-02-29
Mer info
Kontaktperson Stefan Ekedahl
Telefon 0480-42 58 09
Email Mejla Stefan Ekedahl
Område Kalmar stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.kalmarbilcentrum.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kalmar Bilcentrum är en del av en koncern som består av tre enheter; Kalmar Bilcentrum AB och Småländska Bil AB i Växjö och Vetlanda. Vi är agent för Mercedes-Benz personbilar, transportbilar och lastbilar samt återförsäljare av nya och begagnade Kia personbilar. Vi är en trygg arbetsgivare med en kompetent organisation som genomsyras av starkt lagarbete genom alla led. Tillsammans skapar vi en trivsam arbetsplats som drivs mot gemensamma mål och som alltid levererar kvalitet på utsatt tid.