VA-tekniker, Kalmar

VA-tekniker, Kalmar

Arbetsuppgifter
Som medarbetare på VA-avdelningen kommer du att ingå i den grupp som ansvarar för KLS Ugglarps drift och underhåll i Kalmar. Teknik- och underhållsgruppen arbetar med underhåll av maskiner, produktionsteknik, fastigheter, mediaförsörjning samt utför reparationer och återställning vid eventuella driftstopp. Arbetsuppgifterna inbegriper att säkerställa den dagliga driften och det dagliga underhållet av produktionsanläggningen. Arbetet är mycket varierat, stundtals i högt tempo och innefattar allt ifrån nyanläggning till underhåll av befintlig anläggning där både stora och små projekt ska genomföras parallellt med att vår produktion fungerar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom och/eller några års praktisk erfarenhet från att ha jobbat som VA-tekniker med rörläggningsarbete med inriktning mot drift, underhåll samt nyanläggning.

Du är van att använda dator för informationssökning, arbetsorderhantering samt rapportering med mera.

Extra meriterande är erfarenhet av VA-arbete inom livsmedelsindustrin.
B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Du är:
Prestigelös, lyhörd, stödjande och duktig på att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar när förutsättningarna förändras. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut.

Du är noggrann och strävar alltid efter att uppnå ett gott resultat. Periodvis kan jobbet innebära handledning av kollegor.

Arbetstid
Tillsvidare/heltid

Schemalagd arbetstid

Beredskap kan förekomma

Placering
Underhållsavdelningen Kalmar

Lön
Fast lön

Kontaktpersoner
Ola Eklund, underhållsansvarig
olek@klsugglarps.se

Ansökan

Sista ansökningsdag 2020-06-18

Ansökan med CV ska skickas via e-post till:
marc@klsugglarps.se
Mer info
Telefon 0480707000
Email Mejla KLS Ugglarps
Område Kalmar stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.klsugglarps.se
Sista ansökningsdag 18 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KLS Ugglarps slaktar och styckar endast svenskt kött. Unika koncept utvecklas i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Verksamheten omfattar gris, nötboskap och lamm. Hos oss finns allt från styckningsdetaljer till färdiglagade produkter – enbart av svenskt kött från utvalda gårdar, så klart!